Lokalhyra

Du kan hyra en lokal med lite eller ingen mat och dryck.

Planerar du ett föreningsmöte, en kurs eller ett annat socialt möte? Då har du kommit rätt. Vi har den perfekta inramningen för ditt nästa möte!
I våra trevliga möteslokaler på Gentofte Hotel, omgiven av vacker natur, kan du hålla ditt möte enkelt och billigt. Vi erbjuder trevliga lokaler, gratis Wi-Fi och AV-utrustning samt möjlighet att beställa fri tillgång till kaffe och isvatten till lokalen. Atmosfären är informell med självbetjäning. Vi förbereder lokalerna efter era önskemål och behov samt städar efteråt. 

Får jag ta med mig egen mat och dryck?

Vi tillåter i vissa fall att du själv ordnar måltider och drycker i lokalen. Vi ber dig kontakta oss för mer information och regler i samband med detta. Om du hyr lokalen för en middag/lunch tillkommer en kostnad för dukar, service, extra städning osv.

Vill du veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har fler frågor eller önskemål om våra lokaler, mötespaket och/eller mat och dryck. Du kan nå oss genom att ringa  +45 3968 0911 eller mejla till gentoftehotel@arp-hansen.dk. Vi hjälper dig att skräddarsy det mötespaket du önskar och ger dig råd efter bästa förmåga.

Gentoftesalen

Du kan hyra Gentoftesalen i några timmar eller hel-/halvdagar till en fast kostnad. Självklart ställer vi i ordning lokalen åt er och städar upp efter er. Du behöver därför inte beställa mötespaket till varje gäst.

Priser:

Vi kan hålla ner priset eftersom det är självbetjäning i mötesrummen. Vi ansvarar alltså inte för någon betjäning.
Hyra Gentoftesalen en halvdag (4 timmar):  
Hyra Gentoftesalen en heldag (8 timmar):  

Antal:

Gentoftesalen rymmer 40–100 deltagare.

Kildeskoven och Ermelunden

Du kan hyra Kildeskoven eller Ermelunden i några timmar eller hel-/halvdagar till en fast kostnad. Du behöver därför inte beställa mötespaket till varje gäst. Lokalerna ligger bredvid varandra åtskilda av en dubbeldörr. Lokalerna fungerar optimalt för ett styrelsemöte, en bolagsstämma eller ett annat möte där det bara finns behov av ett snyggt rum, kaffe och isvatten. 

Priser: 

Vi kan hålla ner priset eftersom det är självbetjäning i mötesrummen. Självklart ställer vi i ordning lokalen åt er och städar upp efter er.

Kildeskoven:
Hyra Kildeskoven en halvdag (4 timmar):  
Hyra Kildeskoven en heldag (8 timmar):   

Ermelunden:
Hyra Ermelunden en halvdag (4 timmar):  
Hyra Ermelunden en heldag (8 timmar):   

Antal: 

Kildeskoven och Ermelunden kan i respektive lokal rymma 10–30 deltagare.