Mötespaket

Ute efter ett mötespaket?

Gentofte Hotels möteslokaler är belägna i rofyllda och gröna omgivningar – nära Gentofte Sø och Bernstorffsparken – i den historiska byggnaden på huvudgatan i Gentofte. Våra mötespaket är sammansatta så att du kan hålla just det möte som passar dina behov och önskemål. I mötespaketen ingår följande: projektor, block, penna, blädderblock samt gratis Wi-Fi. Priset för mötespaketen gäller vid bokning för minst 5 personer. Det är upp till dig hur du vill att borden ska placeras i lokalen. Låt dig inspireras men inte begränsas av våra förslag på mat och dryck till mötet – du har alltid möjlighet att komma med speciella önskemål. I alla mötespaket erbjuder vi en läcker lunch som vi beställer utifrån. Som avstamp kan du välja mellan läckra smørrebrød eller nygjorda smörgåsar – båda alternativ nyligen levererade från Slagter Broe.

*För medlemmar i Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien ENLI gäller att mat i samband med möten på Gentofte Hotel levereras av extern leverantör och inte av hotellets restaurang – Restaurant Jordnær. Vi vill även göra dig uppmärksam på att lunchen serveras i en av hotellets samlingslokaler och inte i restaurangen. 

Vi erbjuder två priser per mötespaket. Det översta priset anger priset på mötespaket förutsatt att mötesdeltagare även övernattar på hotellet i samband med mötet. Det nedersta priset anger priset på mötespaket där mötesdeltagare inte övernattar på hotellet. Rumspriser är inte inkluderat i priserna nedan.

Vi erbjuder er två priser per mötespaket. Det översta priset anger priset på mötespaket förutsatt att mötesdeltagare även övernattar på hotellet i samband med mötet. Det nedersta priset anger priset på mötespaket där mötesdeltagare inte övernattar på hotellet. Rumspriser är inte inkluderat i priserna nedan.

Endagsmöte

  (mötesdeltagare övernattar)  (mötesdeltagare övernattar inte)

Endagsmöte

Förmiddagsfika innan mötet börjar

Läcker lunch inkl. kaffe*

God eftermiddagsfika

Isvatten och choklad i lokalen hela dagen

Fri tillgång till kaffe och te hela dagen

Halvdagsmöte

  (mötesdeltagare övernattar)
  (mötesdeltagare övernattar inte)

Halvdagsmöte

Möteslokal till exempel från kl. 09.00–12.00 eller kl. 12.00–17.00

Fri tillgång till kaffe och te

Isvatten och choklad i lokalen

Förmiddags- eller eftermiddagsfika med frukt, bröd och juice

Läcker lunch inkl. kaffe*

Konferensdygn

Kontakt för pris

Konferensdygn

Isvatten och frukt

Fri tillgång till kaffe och te

Förmiddagsfika

Läcker lunch inkl. kaffe*

Eftermiddagsfika

Övernattning i något av våra vackra rum inkl. frukostbuffé

Kontakta oss

+ 45 3968 0911
Gentoftegade 29
2820 Gentofte
Danmark

Skicka e-postmeddelande