Minisemester i Köpenhamn – åk på en skön minisemester för två eller för hela familjen

Behöver du komma bort från vardagens rutiner och skämma bort dig själv med lite extra lyx? Åk på en minisemester till Köpenhamn och bo på vårt charmiga Gentofte Hotel i natursköna omgivningar på Nordsjälland. Om du bokar två eller fler nätter kan du utnyttja det här erbjudandet som inkluderar en härlig frukostbuffé.

Ta en minisemester med familjen, vännerna eller din bättre hälft – vi har frånpriser för två personer eller för hela familjen.

Boka en billig Minisemester för två

Längtar du efter en minisemester med någon du tycker om? Boka vårt populära minisemestererbjudande för två och se fram emot en skön och avkopplande hotellvistelse med en härlig frukostbuffé. Ni bor i centrala Köpenhamn på gångavstånd från stadens många attraktioner. Du kan utnyttja erbjudandet på helger, helgdagar samt veckans alla dagar under skolloven och det gäller när du bokar minst två övernattningar.

Du hittar erbjudandet genom att ange period och se priser, leta efter ordet ”Minisemester”, och sen är du redo att boka. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till våra hotell och vi önskar dig en riktigt fin minisemester i Köpenhamn.

Minisemester för två

från  

Observera: Frånpriset gäller under perioden oktober till mars för en natt i dubbelrum inklusive frukost.

Boka minisemester i Köpenhamn för hela familjen

Om du har en hektisk vardag kan det vara skönt att kunna prioritera familjen ibland. Åk på familjesemester och ta in på något av våra hotell i Köpenhamn. Du kan utnyttja minisemestererbjudandet på helger, helgdagar samt veckans alla dagar under skolloven. På familjerummen finns sängar för tre personer, men om ni kan tänka er att sova tre i dubbelsängen går det bra att vara fyra personer på rummet – två vuxna och två barn under 18 år.

Minisemester för hela familjen

från  

Obs! Frånpriset gäller under perioden oktober till mars för en natt i familjerum inklusive frukost.


Tonårserbjudande på minisemestern

Är ert yngsta barn äldre än 8–9 år, rekommenderar vi att ni kompletterar med vårt tonårsberbjudande där ni får ett extra hotellrum inklusive frukost till specialpris. Kontakta oss för mer information: Tel. +45 3968 0911

Kommer du med bil? Vi erbjuder gratis parkering under hela din vistelse.


Försäljningsvillkor

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas. Du kan inte ändra din reservation efter att den har bekräftats. Minst två nätter. Bokar du en minisemester för hela familjen (två vuxna och två barn) finns det max. en extrasäng på rummet. Bokar du en minisemester för två går det inte att få en extrasäng.