Mysig och intim atmosfär på Gentofte Hotel

Gentofte Hotel ligger ca 8 km norr om Köpenhamns centrum och bjuder på vackra omgivningar och en mysig atmosfär. Gentofte Hotel är inrymt i vackra byggnader som lär vara uppförda så tidigt som 1667, och det sägs att dåtidens kungafamilj brukade göra uppehåll på gästgiveriet för att äta lunch under den långa färden till och från Fredensborgs slott. Hotellets fyrahundraåriga historia, charmiga atmosfär och professionella personal gör Gentofte Hotel till det perfekta valet för både övernattning och konferenser.

Hotellets faciliteter

Gentofte Hotel är ett elegant och modernt hotell med 98 vackert och stilrent inredda rum. Hotellet är totalt rökfritt, och därmed är också alla 98 rummen rökfria. Tillgång till gratis internet finns i alla rum, och i hotellets gästvänliga lobby finns en dator som kan utnyttjas fritt. Hotellet har en dygnet runt-bemannad reception.

Bed & breakfast på Gentofte Hotel

På Gentofte Hotel kan ni få en fin vistelse med en härlig frukost. Gentofte Hotel är det perfekta valet för en romantisk helg eller en rolig minisemester med hela familjen. Hotellet ligger i en lugn och naturskön miljö med bra och snabba transportförbindelser till centrala Köpenhamn. Det interaktiva museet Experimentarium ligger dessutom alldeles i närheten av hotellet, och här kan både barn och vuxna garanterat ha roligt hela dagen.