Restaurant Jordnær

Gourmetrestaurang på Gentofte Hotel

Vi är stolta över att ha fått Tina och Eric Vildgaard som restauratörer på Gentofte Hotel. Efter en omfattande renovering av restaurangen och köket öppnade värdparet Restaurant Jordnær i april 2017. Eric, som tidigare bland annat har varit på NOMA, står för ett nordiskt och hållbart kök medan Tina skämmer bort gästerna. Jordnær har fått fina recensioner i danska tidningar, bland annat Berlingske, Børsen och Politiken. Restaurangen blev en succé redan från början och vi rekommenderar att du beställer bord i god tid.

Öppettider

Tisdag till fredag 18.00–22.00.
Köket stänger kl. 21.00

Den första lördagen i månaden har restaurangen lunchöppet från kl. 13.00.

Restaurangen har stängt vecka 42, 51 och 52.

Boka bord online

Dra er tillbaka till det trivsamma hotellrummet efteråt

Vi erbjuder ett trivsamt dubbelrum från   per person i delat dubbelrum (priset varierar beroende på säsong och veckodag). Så undviker du att tänka på hemresan och kan istället njuta av våra trivsamma rum och goda frukost innan du beger dig hemåt. Priset inkluderar inte mat på Restaurant Jordnær och du måste boka bord direkt hos restaurangen.

Fester och arrangemang

På Gentofte Hotel kan du hålla fester och arrangemang och det finns många olika alternativ för bordsmöblering, mat och dryck.

Maten tillagas av Restaurant Jordnær som ligger på Gentofte Hotel. Om du är intresserad av att se vilka festpaket och sällskapsmenyer restaurangen kan erbjuda, så kan du läsa mer genom att klicka på länken nedan. Håll din fest eller ditt arrangemang hos oss och få en gastronomisk smakupplevelse.

Kontakta restaurangen

+45 2240 8020
Gentoftegade 29, 2820 Gentofte, Danmark
info@restaurantjordnaer.dk

Besök hemsidan