Minisemester i Köpenhamn

med eller utan RESTAURANGVOUCHER

Det finns vintersemestrar, påsksemestrar, pingstsemestrar, sommarsemestrar, weekendsemestrar … Ja, semestrar finns det många av och här lägger vi även till minisemester på listan.

Boka en minisemester för 1, 2 eller hela familjen och få tid att umgås, ladda batterierna och ägna er åt sightseeing i spännande Köpenhamn. Du kan boka din minisemester med eller utan RESTAURANGVOUCHER. En RESTAURANGVOUCHER är ett värdebevis du kan använda till mat och dryck på hotellet (läs mer om detta längre ner på sidan).

Erbjudandet gäller när du bokar minst 2 övernattningar. Minisemester kan bokas året om.

Reser ni hela familjen så har våra familjerum sängar för 3 personer. Men kan ni tänka er att sova tre i dubbelsängen går det bra att vara fyra personer på rummet – två vuxna och två barn under 11 år.

Minisemester inkl. RESTAURANGVOUCHER

Pris per natt och dubbelrum

från  

Minisemester

Pris per natt och dubbelrum

från  

Minisemester inkl. RESTAURANGVOUCHER

från  

per dubbelrum och natt inkl. frukost.

Du kan utan avgift ändra din bokning eller avboka ditt rum fram till kl. 12.00 på ankomstdagen.

Med detta erbjudanden får du en minisemester i Köpenhamn inkl. RESTAURANGVOUCHER som du kan använda till mat och dryck på hotellet

Du får en RESTAURANGVOUCHER per dag och väljer själv om du vill använda båda samtidigt eller en per dag samt vad du vill lägga dem på.

I erbjudandet ingår

  • Övernattning (minst 2 nätter)
  • Frukost
  • En RESTAURANGVOUCHER per natt Beloppet på din RESTAURANGVOUCHER kommer att ha ett värde som motsvarar vem som är gäst:  /natt och vuxen eller  /natt och barn (0–11 år). 

Boka till exempel erbjudandet för 2 vuxna och 2 barn (under 11 år), och få en RESTAURANGVOUCHER till ett värde av   per natt.


Minisemester

från  

per dubbelrum och natt inkl. frukost.

Du kan utan avgift ändra din bokning eller avboka ditt rum fram till kl. 12.00 på ankomstdagen.

Med en hektisk vardag – som till på köpet har sett väldigt annorlunda ut det senaste året – så kan det vara välbehövligt att komma bort från ekorrhjulet och sina vanliga miljö. Ta in på något av våra hotell i Köpenhamn och se fram mot några avkopplande och upplevelserika dagar.

I erbjudandet ingår

  • Övernattning (minst 2 nätter)
  • Frukost

Hitta pris och datum
”Minisemester”

Sök nedan för att hitta det pris och datum som passar för just din vistelse.
OBS! Priserna är per rum och vistelse.


Säljvillkor

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Min. två nätter. Bokar du en minisemester för hela familjen (två vuxna och två barn), kommer det att finnas max en extrabädd per rum. Bokar du en minisemester för två är det inte möjligt att få någon extra bädd.

Covid-19-information och vad du kan förvänta dig när du besöker oss. Läs mer här.