Köp ett fint presentkort på en hotellvistelse i hjärtat av Köpenhamn eller Aarhus

Med ett presentkort på en härlig hotellvistelse kan du glädja någon du har kär, en god vän eller kollega. Presentkortet kan användas för en härlig vistelse på något av våra vackra och personliga hotell som ligger på de bästa och mest centrala adresserna i Köpenhamn och Århus.

Fyll i nedanstående formulär med köparens uppgifter. Inom kort får du ett mejl med presentkortet som PDF.

Köp av presentkort
Vi tar emot följande betalkort: Dankort, Visa Dankort, Visa, MasterCard, EuroCard samt JCB-kort.
Om du ångrar ditt köp av presentkort måste du inom 14 dagar kontakta Arp-Hansen Hotel Groups centrala bokningsavdelning. Om du har några frågor om hur man beställer presentkort är du alltid välkommen att kontakta vår centrala bokningsavdelning på e-post book@arp-hansen.dk eller på telefon +45 8030 3045. 

Så här använder du ditt presentkort

Du kan använda presentkortet till alla vistelser som kan bokas på www.arp-hansen.dk, hotellens egna webbplatser och på www.wakeupcopenhagen.dk. 

Om du gör en bokning som ska betalas i förväg, anger du presentkortsnumret och lösenordet direkt på webbplatsen. 

Obs! Detta gäller dock inte på Wakeup Copenhagen-hotellen där du istället ska kontakta vår centrala bokningsavdelning vid bokning av rum som ska betalas i förväg. Om du däremot gör en bokning som ska betalas på hotellet ska du garantera bokningen med ett giltigt kreditkort och ta med dig presentkortet till hotellet vid ankomsten. Personalen drar då betalningen från presentkortet istället för kreditkortet.

Obs! Om ditt presentkort har utfärdats före den 13 december 2017 kan du endast boka din vistelse genom att kontakta vår centrala bokningsavdelning.

Du behöver inte använda hela beloppet på en gång och du kan också använda presentkortet som delbetalning för din vistelse.

Om presentkortet

Bokningens allmänna avbokningsvillkor gäller även för bokningar med presentkort.

Ta väl vara på ditt presentkort. Ett presentkort är en värdehandling och bör därför betraktas som kontanter. Den person som visar upp presentkortet kan använda det. Presentkort som har förlorats, förkommit eller gått ut ersätts inte.

Presentkortet kan inte bytas mot kontanter.

Presentkortet är giltigt i 3 år från utfärdandedatumet.

Du kan få saldoinformation för presentkortet genom att kontakta vår centrala bokningsavdelning.

Om du har några frågor om presentkortet är du alltid välkommen att kontakta vår centrala bokningsavdelning genom att mejla till book@arp-hansen.dk eller ringa +45 8030 3045.

Upplev Köpenhamn