Erbjudande: Hotellvistelse inkl. parkering (begränsat antal)

Erbjudande på vistelse med parkering

Övernatta och ta med bilen på samma gång

Vi ger dig möjlighet att till ett lågt pris ta med dig bilen på hotellvistelsen. Boka en vistelse och få parkering med i paketerbjudandet. Ett enkelt sätt att spara flera hundra kronor per natt. Ett erbjudande för dig så att du tryggt, lätt och bekvämt kan ta dig hit och vara säker på att hitta en billig parkering för bilen.

Paketet omfattar:

  • Övernattning i något av våra vackra rum
  • Parkering under vistelsen

Hitta pris och datum för erbjudandet
”VISTELSE INKL. PARKERING"

Sök nedan för att hitta det pris och datum som passar för just din vistelse.
OBS! Priserna är per rum och vistelse.

Begränsat antal parkeringsplatser – med reservation för utsålda dagar. Observera att det kan hända att parkeringen ligger en kort promenad från själva hotellet.

Är parkeringserbjudandet utsålt dina valda datum? Misströsta inte! Du kan nämligen använda erbjudandet på alla Arp-Hansen Hotel Groups hotell i Köpenhamn och själv välja önskad rumskategori. Låter det som något för dig? Läs mer om erbjudandet på våra andra hotell här.

Säljvillkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal parkeringsplatser och vi reserverar oss för utsålda dagar. Observera att det kan hända att parkeringen ligger en kort promenad från själva hotellet. Erbjudandet kan inte kombineras med andra kampanjer/erbjudanden eller en redan bokad vistelse.

Covid-19-information och vad du kan förvänta dig när du besöker oss. Läs mer här.