Erbjudande: Hotellvistelse inkl. parkering (begränsat antal)

Erbjudande på vistelse med parkering

Övernatta och ta med bilen på samma gång

Vi ger dig möjlighet att till ett lågt pris ta med dig din bil på hotellvistelsen. Boka en vistelse och få parkering med i paketerbjudandet. Ett enkelt sätt att spara flera hundra kronor per natt. Ett erbjudande för dig så att du tryggt, lätt och bekvämt kan ta dig hit och vara säker på att hitta en billig parkering för bilen.

Paketet omfattar:

  • Övernattning i något av våra vackra rum
  • Parkering under din vistelse

Begränsat antal parkeringsplatser – med reservation för utsålda dagar.

Är parkeringserbjudandet utsålt dina valda datum? Misströsta inte! Du kan nämligen använda erbjudandet på alla Arp-Hansen Hotel Groups hotell i Köpenhamn och själv välja önskad rumskategori. Låter det som något för dig? Läs mer om erbjudandet på våra andra hotell här.

Gör så här för att hitta erbjudandet:

1) Sök på antal personer och antal rum samt dina önskade datum.

2) Välj den vistelse som heter "Vistelse inkl. parkering".

Obs! Erbjudandet gäller ett begränsat antal parkeringsplatser och vi reserverar oss därför för utsålda dagar. Vid utsålda dagar visas inte erbjudandet och vi rekommenderar därför att du testar andra datum.

Säljvillkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal parkeringsplatser och vi reserverar oss för utsålda dagar. Observera att det kan hända att parkeringen ligger en kort promenad från själva hotellet. Erbjudandet kan inte kombineras med andra kampanjer/erbjudanden eller en redan bokad vistelse. Erbjudandet kan inte ändras eller avbeställas.

Covid-19-information och vad du kan förvänta dig när du besöker oss. Läs mer här.